Szemöldök tetoválás

A szemöldök az arcon nagyon meghatározó.

Az egész arckaraktert befolyásolja. A szemöldök tetoválására ma már többféle módszer létezik. (satíros szemöldök, szálazott szemöldök, satírozott és szálazott szemöldök)
A mérlegelésnél azt kell alapul venni, hogy mi a vendég elképzelése, milyen tetoválást szeretne, illetve milyen az eredeti szemöldöke.
Nincs két egyforma vendég és nincs két egyforma szemöldök. A döntésnél mindig egyénre szabva kell kitalálni, hogy melyik lesz a legszebb megoldás.
A kiindulópont mindig az eredeti szemöldök. Ezen belül is “milliós” a variációs lehetőség, nem szabad leszedni és máshová húzni, hiszen ha szép is a forma, az arcon idegen lesz. Természetesen így is sokat lehet változtatni a szemöldökön, kijavítva annak hibáit.

szemöldöksatírozásnál a felrajzolt formát, a kiválasztott színnel teljesen áttetováljuk. Az így készült tetoválás ugyan mesterkéltebb, sminkeltebb hatást ad, de hiba azt gondolni, hogy az így készült tetoválás közönséges hatású lesz.
Sokan választják, és sokszor ajánlom én is ezt a technikát elsősorban akkor, ha valaki karakteresebb formára vágyik. Persze ezzel a módszerrel is lehet lágyabb hatást elérni, például, ha a formát akár át is satírozzuk, de természetes színt választunk hozzá.
Feketével sosem tetoválunk szemöldököt, még fekete hajú vendégnek sem!

szálazott szemöldök esetében a megrajzolt formába csak szálakat húzunk, így a szemöldök nem kap egy élesen megrajzolt formát. Bár kétségkívül természetesebb hatású, szerintem akkor igazán szép, ha van eredeti szemöldök, nem csupasz a bőr, ezáltal az eredeti szálak közé tud a tetoválás bekerülni. Ha valakinek nincs, vagy nagyon gyenge szálú az eredeti szemöldöke, de mégis ilyet szeretne, úgy szép, ha finoman a szálak alá van satírozva egy halványabb színnel.

vegyes technikájú (szálazott és satírozott) szemöldök a specialitásom.
Ilyenkor ötvözöm a két módszer előnyeit. A szemöldök elejére csak szálakat húzok – ezáltal elkerülöm a megrajzolt hatást – a többi részre (az ívére és a végére) viszont rásatírozok. Ezt azért szeretem, mert a szemöldök ívét – ami egyébként nagyon meghatározó- szépen kiemeli, mégis lágyabb marad a hatás. Ez a típusú szemöldök nem a klasszikus tetovált hatást adja, hanem egy nagyon szépen sminkelt szemöldök érzetét kelti. Az eredeti szemöldök ilyenkor domináns marad, és a tetoválás csak kiegészíti azt és egyben ad neki egy rendezett formát.

Szerintem a szemöldöktetoválás akkor szép, ha nagyon nőies, és mivel különböző karakterek vagyunk, mindenki megtalálja az egyéniségéhez illőt.
Nincs az a szemöldök, amit ne lehetne szépen kitetoválni.

Szemöldök tetoválás menete:

  • Megbeszéljük a lehetőségeket és átvesszük, milyen módszerek, technikák léteznek ezen a területen. Nagyon fontos figyelembe venni, hogy milyen célból készül a tetoválás, mi a vendég igénye, milyen az eredeti szemöldök és hogy milyen hatást szeretnénk elérni.
  • Bőrfertőtlenítővel előkészítjük a felületet.
  • Felrajzoljuk a pontos formát teljesen olyanra, mint később a tetoválás lesz majd. Ha elkészült a forma, kiválasztjuk a színt, figyelembe véve a vendég haj-, bőr- és szemszínét. A színválasztást mindig befolyásolja a forma is, illetve, hogy milyen karakterű az illető személy, aki a tetoválást viseli. Feketével sosem tetoválunk szemöldököt, még fekete hajú vendégnek sem!
  • Az előkészület után kezdődik a pigmentáció (kb. 40-60 perc), mely során helyileg érzéstelenítjük a felületet, így a tetoválás általában minimális kellemetlenséggel jár.
  • A pigmentáció végeztével ismét fertőtlenítjük a bőrt, és szükség szerint nyugtatjuk azt. A tetoválást általában minimális bőrpír követi és elegendő egy nyugtató, hámosító kenőccsel kezelni. Érzékenyebb bőrök esetében hideg borogatást alkalmazunk.
  • A tetoválás felületén vékony, varszerű sebréteg képződik, ami kb. két hét alatt teljesen lepereg a bőrről. Az otthoni ápolásnál nyugtató, hámosító kenőccsel lehet vékonyan kezelni. Fontos, hogy a seb magától gyógyuljon, leszedni, irritálni, feláztatni nem szabad. Két hétig uszoda, szauna, szolárium használatát mellőzni kell és napozni sem szabad.
  • A tetoválást követő négy hét elteltével vissza kell jönni egy korrekcióra, mely során kiigazítjuk az esetleges színbeli hiányokat, hiszen a bőr különböző mértékben fogadja be a pigmenteket – idegen anyagként kezeli azt. A korrekcióminden esetben “csak” igazítást jelent, nem fordulhat elő, hogy egy bőr teljesen kilöki a festéket, és szinte elölről kell kezdeni a tetoválást. Ha ilyen történik, sosem a bőr a felelős, hanem hiba történt a pigmentálás folyamatába.
  • A korrekcióra 3 hónapon belül sort kell keríteni, hogy azonos rétegbe kerüljön a festék, különben az egész tetoválást át kell húzni megint.

 

SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS NORMÁL ÁR KEDVEZMÉNYES ÁR
Klasszikus Szemöldöksatír
49.000 Ft 45.000 Ft
Púderhatású
(soft powder) Szemöldöksatír
69.000 Ft 59.000 Ft
Szálazott szemöldöktetoválás
(3d, mikroszálas)
69.000 Ft 59.000 Ft
Hybrid szemöldöktetoválás 69.000 Ft 59.000 Ft

Időpont foglalás csak a szabályzatunk tudomásul vételével, és betartásával lehetséges!

A szabályzatot elolvastam és tudomásul vettem!

Az időpontfogláláshoz ELŐLEGFIZETÉS NEM SZÜKSÉGES, DE (tekintettel arra,hogy a lemondások vagy módosítások komoly átszervezést igényelnek) IDŐPONTFOGLALÁSI DÍJ KERÜL FELSZÁMOLÁSRA, amennyiben az alább felsorolt lehetőségek közül bármelyik fellép!!:

- 24 órán belül lemondásra, vagy módosításra kerül a lefoglalt időpont

- meg nem jelenés

- olyan mértékű késés esetén, amikor már nem lehet elvégezni az elvállalt munkát.

Az Időpontfoglalási díj, az elmaradt munka ára, mely a következő munka alkalmával kerül felszámolásra!!

Figyelem

Az időpontfoglalások lemondását vagy módosítását HÉTKÖZNAP 8-20 óráig tudjuk fogadni, elsősorban szóban, telefonon keresztül, vagy személyesen!
AZ ÍRÁSBAN LEMONDOTT IDŐPONTOKAT KIZÁRÓLAG ABBAN AZ ESETBEN TUDJUK ELFOGADNI, HA ARRA VÁLASZÜZENET ÉRKEZIK RÉSZÜNKRŐL!!

Amennyiben pedig a fent említett példák többször előfordulnak, NEM áll módunkban több időpontot adni!

Időpontfoglalási szabályzat / Sminktetoválás

AZ IDŐPONTFOGLALÁSHOZ ELŐLEGFIZETÉS NEM SZÜKSÉGES ,DE-tekintettel arra,hogy a lemondások vagy módosítások (a kiesett munka hossza miatt) komoly átszervezést igényelnek,a 48 ÓRÁN BELÜLI LEMONDÁSOK ILLETVE MÓDOSÍTÁSOK ESETÉBEN IDŐPONTFOGLALÁSI DÍJ KERÜL FELSZÁMOLÁSRA!!

Az időpontfoglalási díj ebben az esetben 10.000 ft.,mely AZ IDŐPONTFOGLALÁSKOR FIZETENDŐ A SZOLGÁLTATÁS ÁRÁNAK 50 %-ával EGYÜTT!!!

FIGYELEM
Amennyiben a lemondás 24 ÓRÁN BELÜL történik,úgy időpontfoglalásra NINCS LEHETŐSÉG,MÉG FOGLALÁSI DÍJ,ÉS ELŐREFIZETÉS ESETÉN SEM!!!

FONTOS

Az időpontfoglalások lemondása MUNKANAPOKON 9-17 óra között,elsősorban szóban,telefonon keresztül,vagy személyesen lehetséges!!
AZ ÍRÁSBAN LEMONDOTT IDŐPONTOKAT KIZÁRÓLAG ABBAN AZ ESETBEN TUDJUK ELFOGADNI,HA ARRA VÁLASZÜZENET ÉRKEZIK RÉSZÜNKRŐL!!

A lefoglalt időpontokra sms-ben,illetve telefonon keresztül figyelmeztetjük Vendégeinket,a foglalási szándék pontosítása és megerősítése végett!
AMENNYIBEN VALAKI A TÖBBSZÖRI MEGKERESÉSÜNKRE SEM REAGÁL,ANNAK IDŐPONTJA, A LEFOGLALT IDŐPONT ELŐTT 48 ÓRÁVAL KORÁBBAN TÖRLÉSRE KERÜL!!