Szemöldök tetoválás

FONTOS!

A kedvezményes ár, a szalonunkban készült sminktetoválások frissítésére vonatkozik! A máshol készült sminktetoválások megújítását normál áron vállaljuk, esetenként plusz javítási költséggel! Az árak egy korrekciót tartalmaznak! A korrekciót kizárólag 3 hónapon belül tudjuk elvégezni.

SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁSNORMÁL ÁRKEDVEZMÉNYES ÁRVIP KEDVEZMÉNYES ÁR*
Klasszikus Szemöldöksatír
– (2022-től szalonunk nem készít)– (2022-től szalonunk nem készít)– (2022-től szalonunk nem készít)
Soft powder,  Hybrid, vagy száltechnikával készített szemöldöktetoválás
89.000 Ft79.000 Ft69.000 Ft
– 1. korrekció(az ár tartalmazza)(az ár tartalmazza)(az ár tartalmazza)
– További korrekció20.000 Ft20.000 Ft20.000 Ft
– Elmaradt korrekció pótlása (3 hónapon belül)20.000 Ft20.000 Ft20.000 Ft

*FONTOS!!! A VIP kedvezményes ár a szalonunkban készített 3 éven belüli tetoválásfrissítésre vonatkozik!

Időpont foglalási szabályzat

AZ IDŐPONTFOGLALÁSHOZ ELŐLEGFIZETÉS NEM SZÜKSÉGES ,DE-tekintettel arra,hogy a lemondások vagy módosítások (a kiesett munka hossza miatt) komoly átszervezést igényelnek,a 48 ÓRÁN BELÜLI LEMONDÁSOK ILLETVE MÓDOSÍTÁSOK ESETÉBEN IDŐPONTFOGLALÁSI DÍJ KERÜL FELSZÁMOLÁSRA!!

Az időpontfoglalási díj ebben az esetben 10.000 ft.,mely AZ IDŐPONTFOGLALÁSKOR FIZETENDŐ A SZOLGÁLTATÁS ÁRÁNAK 50 %-ával EGYÜTT!!!

❗FIGYELEM❗
Amennyiben a lemondás 24 ÓRÁN BELÜL történik,úgy időpontfoglalásra NINCS LEHETŐSÉG,MÉG FOGLALÁSI DÍJ,ÉS ELŐREFIZETÉS ESETÉN SEM!!!

❗FONTOS❗

Az időpontfoglalások lemondása MUNKANAPOKON 9-17 óra között,elsősorban szóban,telefonon keresztül,vagy személyesen lehetséges!!
AZ ÍRÁSBAN LEMONDOTT IDŐPONTOKAT KIZÁRÓLAG ABBAN AZ ESETBEN TUDJUK ELFOGADNI,HA ARRA VÁLASZÜZENET ÉRKEZIK RÉSZÜNKRŐL!!

A lefoglalt időpontokra sms-ben,illetve telefonon keresztül figyelmeztetjük Vendégeinket,a foglalási szándék pontosítása és megerősítése végett!
AMENNYIBEN VALAKI A TÖBBSZÖRI MEGKERESÉSÜNKRE SEM REAGÁL,ANNAK IDŐPONTJA, A LEFOGLALT IDŐPONT ELŐTT 48 ÓRÁVAL KORÁBBAN TÖRLÉSRE KERÜL!!