Szemhéjtetoválás

Kétség kívül a szem az egyik legérzékenyebb, legkényesebb része testünknek, éppen ezért a szemkontúr tetoválás szó már önmagában borzongatóan hat sokakban. A szemet kiemelni, kihangsúlyozni azonban rendkívül előnyös, mutatós dolog. Nem véletlen, hogy a legtöbb nő, ha mást nem is, a szemét általában sminkeli. Azok közül pedig akik nem teszik ezt, sokan azért mondanak le róla, mert laikusként nem tudják szépen elkészíteni a sminket, nem tudnak szép kontúrt húzni.

A tetoválásnál a szemet kontúrozni lehet a felső- és az alsó szemkontúr vonalban.
A felső kontúr már önmagában is mutatós, nem feltétlen kell az alsó kontúrt is meghúzni. Ez leginkább szemformától függ, illetve attól, hogy mi a vendég igénye, milyen hatást szeretne elérni. Az alsó kontúrt önmagában nem javasoljuk a felső kontúr nélkül, mert általában befejezetlen hatást kelt. Nagyon fontos, hogy milyen formában húzzuk meg a kontúrt, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy milyen irányban nyújtjuk a szemet optikailag. Csak abban az esetben előnyös, ha kifelé, illetve fölfelé nyújtjuk azt, a lefelé irányuló formák minden esetben előnytelenek.

A kontúrvonal vastagsága választható. A felső kontúr esetében lehet egészen vékony, ilyenkor csak a pillák közé kerül a tetoválás. Ez nagyon természetes hatású, egy laikus szinte észre sem veszi. Ez a típusú kontúr nagyon kiemeli a szemformát, a szemszínt (főleg világos szemeknél), és a szempillákat. Sokan azért szeretik, mert egyáltalán nem ad mesterkélt, kontúros hatást, mégis nagyon dekoratívan hat az arcon. Azonban lehet a konúrvonalat vastagabbra is tetoválni, a középvastag kontúrvonalakon keresztül egészen a tusvonal vastagságúig.
Fontos tudni, hogy a fekete festék sokkal később kopik ki a bőrből (8-10 év), mint a többi szín, ezért a formaválasztásnál figyelembe kell venni, hogy a nagyon karakteres formák egy idő után előnytelenné, vagy unalmassá válhatnak.

Az alsó szemkontúr tetoválás esetében a kontúrvonalak a szempillák közé, a szempillák vonalába kerülnek. A felső kontúrral ritkán kötjük össze, hiszen a felső kontúr kifelé-fölfelé, az alsó kontúr pedig oldalirányban kifelé irányul. Ha összekötjük azokat optikailag bezárhatja, kicsinyítheti a szemet.
Szemformától függően választható, hogy az alsó kontúrt végig, vagy csak félig húzzuk meg a szemhéjon, a fölső kontúrt érdemes minden esetben a szemzugig tetoválni.

Bár a szemkontúr tetoválástól sokan tartanak ugyan, könnyebbséget jelent, hogy rendkívül gyorsan elkészül, és a mai fejlett, modern érzéstelenítőkkel jól csillapítható a fájdalomérzet is.
A kozmetikai tetoválások közül a legtartósabb, ezért viselőik a legtovább élvezhetik a tetoválás nyújtotta előnyöket.

Szemkontúr tetoválás menete:

  • Megbeszéljük a lehetőségeket és igényeket.
  • Lefertőtlenítjük a bőrt.
  • Előrajzoljuk a kívánt formát és eldöntjük, hogy milyen vastagságú legyen a kontúr, illetve, hogy csak felül vagy alul is tetováljuk-e a szem kontúrvonalát.
  • Ha elkészült a végleges forma, megjelöljük azt, ami némi kellemetlenséggel jár ugyan (kb. fél perc), de így tudjuk garantálni, hogy a tetoválás pontosan a rajz vonalába kerüljön.
  • A jelölés után érzéstelenítjük a bőrfelületet, amihez egy speciális, ép bőrön át is felszívódó készítményt használunk. A hatóidő elteltével (kb. 20-25 perc) megkezdjük a pigmentációt.
  • A művelet általában inkább kellemetlen, mint fájdalmas és többnyire nagyon gyorsan elkészül. A felső szemkontúr tetoválás oldalanként kb. 10-15 perc, az alsó kontúr kb. 10 perc, ha minden rendben zajlik.
  • A szemkontúr tetoválást követően minden esetben hideg borogatást alkalmazunk, illetve jegeljük a megduzzadt területet.
  • Az otthoni ápolásnál számítani kell 1-2 napig tartó duzzanatra, ezen idő alatt szükséges a szem környékének hűsítése, nyugtatása. Vékony sebréteg képződik a szemkontúr vonalon, melyet szemkenőccsel lehet ápolni a mielőbbi gyógyulás érdekében. A seb 1 héten belül lepereg a bőrfelületről.
  • 1 hónap múlva minimális korrekció esedékes (lásd: szemöldöktetoválás menete), de az is előfordulhat, hogy egyáltalán nincs szükség igazításra és már az első alkalommal tökéletesen sikerül a pigmentáció.

 

FELSŐ SZEMKONTÚR NORMÁL ÁR KEDVEZMÉNYES ÁR
Vékony, szempillatő
Füstös kotúr felár
45.000 Ft
+10.000 Ft
39.000 Ft
+10.000 Ft
Középvastag
Füstös kotúr felár
55.000 Ft
+10.000 Ft
45.000 Ft
+10.000 Ft
Vastag
Füstös kotúr felár
65.000 Ft
+10.000 Ft
55.000 Ft
+10.000 Ft
Alsó Szemkontúr 30.000 – 45.000 Ft 25.000 – 40.000 Ft
SZEMKONTÚR ALSÓ + FELSŐ (EGYÜTT) NORMÁL ÁR KEDVEZMÉNYES ÁR
Vékony, szempillatő
Füstös kotúr felár
59.000 Ft
+10.000 Ft
49.000 Ft
+10.000 Ft
Középvastag
Füstös kotúr felár
69.000 Ft
+10.000 Ft
59.000 Ft
+10.000 Ft
Vastag
Füstös kotúr felár
79.000 Ft
+10.000 Ft
69.000 Ft
+10.000 Ft
Szemhéjsatír 29.000 Ft

Időpont foglalás csak a szabályzatunk tudomásul vételével, és betartásával lehetséges!

A szabályzatot elolvastam és tudomásul vettem!

Az időpontfogláláshoz ELŐLEGFIZETÉS NEM SZÜKSÉGES, DE (tekintettel arra,hogy a lemondások vagy módosítások komoly átszervezést igényelnek) IDŐPONTFOGLALÁSI DÍJ KERÜL FELSZÁMOLÁSRA, amennyiben az alább felsorolt lehetőségek közül bármelyik fellép!!:

- 24 órán belül lemondásra, vagy módosításra kerül a lefoglalt időpont

- meg nem jelenés

- olyan mértékű késés esetén, amikor már nem lehet elvégezni az elvállalt munkát.

Az Időpontfoglalási díj, az elmaradt munka ára, mely a következő munka alkalmával kerül felszámolásra!!

Figyelem

Az időpontfoglalások lemondását vagy módosítását HÉTKÖZNAP 8-20 óráig tudjuk fogadni, elsősorban szóban, telefonon keresztül, vagy személyesen!
AZ ÍRÁSBAN LEMONDOTT IDŐPONTOKAT KIZÁRÓLAG ABBAN AZ ESETBEN TUDJUK ELFOGADNI, HA ARRA VÁLASZÜZENET ÉRKEZIK RÉSZÜNKRŐL!!

Amennyiben pedig a fent említett példák többször előfordulnak, NEM áll módunkban több időpontot adni!

Időpontfoglalási szabályzat / Sminktetoválás

AZ IDŐPONTFOGLALÁSHOZ ELŐLEGFIZETÉS NEM SZÜKSÉGES ,DE-tekintettel arra,hogy a lemondások vagy módosítások (a kiesett munka hossza miatt) komoly átszervezést igényelnek,a 48 ÓRÁN BELÜLI LEMONDÁSOK ILLETVE MÓDOSÍTÁSOK ESETÉBEN IDŐPONTFOGLALÁSI DÍJ KERÜL FELSZÁMOLÁSRA!!

Az időpontfoglalási díj ebben az esetben 10.000 ft.,mely AZ IDŐPONTFOGLALÁSKOR FIZETENDŐ A SZOLGÁLTATÁS ÁRÁNAK 50 %-ával EGYÜTT!!!

FIGYELEM
Amennyiben a lemondás 24 ÓRÁN BELÜL történik,úgy időpontfoglalásra NINCS LEHETŐSÉG,MÉG FOGLALÁSI DÍJ,ÉS ELŐREFIZETÉS ESETÉN SEM!!!

FONTOS

Az időpontfoglalások lemondása MUNKANAPOKON 9-17 óra között,elsősorban szóban,telefonon keresztül,vagy személyesen lehetséges!!
AZ ÍRÁSBAN LEMONDOTT IDŐPONTOKAT KIZÁRÓLAG ABBAN AZ ESETBEN TUDJUK ELFOGADNI,HA ARRA VÁLASZÜZENET ÉRKEZIK RÉSZÜNKRŐL!!

A lefoglalt időpontokra sms-ben,illetve telefonon keresztül figyelmeztetjük Vendégeinket,a foglalási szándék pontosítása és megerősítése végett!
AMENNYIBEN VALAKI A TÖBBSZÖRI MEGKERESÉSÜNKRE SEM REAGÁL,ANNAK IDŐPONTJA, A LEFOGLALT IDŐPONT ELŐTT 48 ÓRÁVAL KORÁBBAN TÖRLÉSRE KERÜL!!