Szájtetoválás

A sminktetoválás kezdetétől a legnagyobb változás a szájtetoválás területén következett be. Míg régen a sötét színű, kontúros tetoválás volt kelendő, kijelenthetjük, hogy napjainkban ez már teljesen divatjamúlt. Ma a legszebb hatást a satírozással készült szájtetoválások adják. Nagy előnye, hogy ennél a módszernél nem vagyunk annyira kötve az eredeti szájformához, lehet változtatni, teltebbé tenni azt és könnyedén korrigálható az aszimmetrikus forma is.
A satírozás mértéke választható. Az üzletünkben 4 féle szájtetoválást csinálunk:

 • Szájkontúr tetoválás
 • Szájkontúr tetoválás lágyítással
 • Félsatírozás
 • Teljes szájsatírozás

 

Szájkontúr tetoválás:
Abban az esetben alkalmazható, ha valakinek szép formájú, szimmetrikus szája van, és ki szeretné emelni annak kontúrvonalát. Minden esetben kontúros hatást ad, még akkor is, ha pasztell színnel készítjük el a tetoválást. Ma már nagyon kevesen választják ezt a módszert és én sem igazán javaslom senkinek.

Szájkontúrtetoválás lágyítással:
Nagy előnye a kontúrozással szemben, hogy szabadabban választható a forma, hiszen a kontúrvonal belső oldalát elfinomítjuk, összesatírozzuk a szájszéllel. Bár csak egy kis részt satírozunk a szájfelülten, mégis sokkal lágyabb, sokkal finomabb hatást ad összességében, mint a kontúrvonal önmagában. A szín szabadon választható, de akkor igazán szép, ha az eredeti szájszínnel nagyon harmonizál. Kedvező ára és különleges hatása miatt sokan választják ezt a típusú szájtetoválást.

Félsatírozás:
Nagy különbség az előző módszerrel szemben (szájkontúrtetoválás lágyítással), hogy ez a típusú tetoválás már rúzsozott hatást ad. Bár nincs az egész száj felülete átsatírozva, mégis olyan érzetet kelt, mintha az egész száj sminkelve lenne. A tetoválás során befelé haladva kb. a száj felét besatírozzuk úgy, hogy szép átmenetben halványodjon az. Így küszöböljük ki azt, hogy a tetoválás ne legyen elvágólagos hatású. Nagyon élénk, illetve nagyon sötét szín esetén nem ajánljuk, mert ha nagy a kontraszt a száj eredeti színe és a tetoválás között, olyan hatást kelthet, mintha egy rúzsozott szájnak lekopott volna a belső oldala. A színeket mindig úgy választjuk ki, hogy összehangoljuk a száj eredeti színével, figyelembe véve, hogy milyen a vendég szem-, haj- és bőrszíne, illetve milyen színeket kedvel magán.
A szájtetoválás ezen fajtája nagyon különleges, nagyon esztétikus hatást biztosít viselőjének.

Teljes szájsatírozás:
Ennél a típusú tetoválásnál a száj teljes felületét besatírozzuk. Először meghúzzuk a kontúrvonalat – ez minden esetben szükséges, hiszen ez adja meg a szájformát – majd teljes egészében “beszínezzük” az ajkakat. Bár a kontúrvonalat külön húzzuk, ez egyáltalán nem ad kontúros hatást, csak abban az esetben, ha valaki ezt külön igényli. Tetszőleges színnel készíthető, semmilyen megkötés nincs ezen a téren.
Az összhatás minden esetben sminkelt, rúzsozott hatást ad. Bár a tetoválás évekre szól (3-5 év), a hétköznapi életben sminkkel gond nélkül variálható, ha valaki 1-1 alkalommal változtatni szeretné a színét.
A teljes szájsatírozás nagy előnyt jelent olyan esetben, ha valakinek nagyon halvány, vagy nagyon egyenetlen színű szája van. Gyönyörűen formálható vele az ajak, növelhető annak teltsége és kiigazíthatóak az alaki hiányosságok.
A teljes szájsatírozás a kozmetikai tetoválás “csúcsa”, rendkívül dekoratív és nagyon nőies megjelenést biztosít.

A szájtetoválást kizárólag LONG-TIME-LINER digitális, orvosi minősítésű éppel végezzük!

Szájtetoválás menete:

 • Átbeszéljük a lehetőségeket és felvázoljuk, hogy a többféle satírozási technika közül melyiknek milyen a hatása. Már az elején tisztázzuk, hogy mi a tetoválás célja, mi a vendégünk igénye, elképzelése.
 • Fertőtlenítjük a bőrt.
 • Megrajzoljuk a kívánt formát, szükség szerint korrigáljuk azt.
 • Érzéstelenítjük a bőrfelületet.
 • A pontos előkészület után megkezdődik a pigmentáció, mely a satírozás mértékétől függően kb. 45-90 perc. A folyamat végeztéig többször érzéstelenítjük és fertőtlenítjük a felületet.
 • A tetoválás befejeztével nyugtatjuk a bőrt, ha szükséges jegeljük, hidegkezelést alkalmazunk.
 • A tetoválás mentén vékony sebréteg képződik, melynek gyógyulása általában 2-3 napot vesz igénybe. Ezen idő alatt a tetoválásnak élénkebb a színe és enyhén duzzadt lehet a felülete, mely hideg borogatással nyugtatható. Fontos, hogy a seb magától gyógyuljon, piszkálni, irritálni nem szabad! Nyugtató, hámosító kenőcsöt adunk otthonra, mely folyamatosan zsírozza a tetoválás felszínét, így a seb nem feszül, húzódik, ezáltal minimális kellemetlenséggel jár a gyógyulás. Herpeszre hajlamos vendégeknél már egy erős mechanikai inger is aktiválhatja a herpeszvírust (nem fertőzés éri a bőrt, hiszen minden alkatrész steril, vagy egyszer használatos), így javallt herpesz elleni tabletta alkalmazása (nem kenőcs!). 2 hétig uszoda, szauna, szolárium használata tilos, a napozás kerülendő.
 • A bőrfelület teljes regenerálódása 3-4 hetet vesz igénybe, ekkorra éri el a tetoválás a végleges színét.
 • A korrekcióra legkorábban 4 hét múlva kerülhet sor (lásd szemöldöktetoválás menete), mely során lehetőség van kismértékű formai változtatásra és színmódosításra.

 

SZÁJTETOVÁLÁS NORMÁL ÁR KEDVEZMÉNYES ÁR
Száj lágysatírozás 65.000 Ft 55.000 Ft
Száj félsatírozás 75.000 Ft 65.000 Ft
Teljes szájsatírozás 85.000 Ft 75.000 Ft
3d szájsatírozás 89.000 Ft 79.000 Ft
Shine Lips szájsatír 89.000 Ft 79.000 Ft

Időpont foglalás csak a szabályzatunk tudomásul vételével, és betartásával lehetséges!

A szabályzatot elolvastam és tudomásul vettem!

Az időpontfogláláshoz ELŐLEGFIZETÉS NEM SZÜKSÉGES, DE (tekintettel arra,hogy a lemondások vagy módosítások komoly átszervezést igényelnek) IDŐPONTFOGLALÁSI DÍJ KERÜL FELSZÁMOLÁSRA, amennyiben az alább felsorolt lehetőségek közül bármelyik fellép!!:

- 24 órán belül lemondásra, vagy módosításra kerül a lefoglalt időpont

- meg nem jelenés

- olyan mértékű késés esetén, amikor már nem lehet elvégezni az elvállalt munkát.

Az Időpontfoglalási díj, az elmaradt munka ára, mely a következő munka alkalmával kerül felszámolásra!!

Figyelem

Az időpontfoglalások lemondását vagy módosítását HÉTKÖZNAP 8-20 óráig tudjuk fogadni, elsősorban szóban, telefonon keresztül, vagy személyesen!
AZ ÍRÁSBAN LEMONDOTT IDŐPONTOKAT KIZÁRÓLAG ABBAN AZ ESETBEN TUDJUK ELFOGADNI, HA ARRA VÁLASZÜZENET ÉRKEZIK RÉSZÜNKRŐL!!

Amennyiben pedig a fent említett példák többször előfordulnak, NEM áll módunkban több időpontot adni!

Időpontfoglalási szabályzat / Sminktetoválás

AZ IDŐPONTFOGLALÁSHOZ ELŐLEGFIZETÉS NEM SZÜKSÉGES ,DE-tekintettel arra,hogy a lemondások vagy módosítások (a kiesett munka hossza miatt) komoly átszervezést igényelnek,a 48 ÓRÁN BELÜLI LEMONDÁSOK ILLETVE MÓDOSÍTÁSOK ESETÉBEN IDŐPONTFOGLALÁSI DÍJ KERÜL FELSZÁMOLÁSRA!!

Az időpontfoglalási díj ebben az esetben 10.000 ft.,mely AZ IDŐPONTFOGLALÁSKOR FIZETENDŐ A SZOLGÁLTATÁS ÁRÁNAK 50 %-ával EGYÜTT!!!

FIGYELEM
Amennyiben a lemondás 24 ÓRÁN BELÜL történik,úgy időpontfoglalásra NINCS LEHETŐSÉG,MÉG FOGLALÁSI DÍJ,ÉS ELŐREFIZETÉS ESETÉN SEM!!!

FONTOS

Az időpontfoglalások lemondása MUNKANAPOKON 9-17 óra között,elsősorban szóban,telefonon keresztül,vagy személyesen lehetséges!!
AZ ÍRÁSBAN LEMONDOTT IDŐPONTOKAT KIZÁRÓLAG ABBAN AZ ESETBEN TUDJUK ELFOGADNI,HA ARRA VÁLASZÜZENET ÉRKEZIK RÉSZÜNKRŐL!!

A lefoglalt időpontokra sms-ben,illetve telefonon keresztül figyelmeztetjük Vendégeinket,a foglalási szándék pontosítása és megerősítése végett!
AMENNYIBEN VALAKI A TÖBBSZÖRI MEGKERESÉSÜNKRE SEM REAGÁL,ANNAK IDŐPONTJA, A LEFOGLALT IDŐPONT ELŐTT 48 ÓRÁVAL KORÁBBAN TÖRLÉSRE KERÜL!!